Stretch Qonnect. Products & Solutions

Analytics för Salesforce

Analytics för Salesforce

Vi hjälper dig att ta bort komplexiteten i dina CRM-analyser och levererar oöverträffade vyer över all din data direkt i Salesforce.

Vår business intelligence-lösning låter dig överföra alla dina insikter enkelt till Salesforce utan att faktiskt flytta data till Salesforce-molnet. Kombinera data från alla dina relevanta datakällor som ERP-system, Google Analytics, Data Warehouses eller varhelst din data finns och för över den till Salesforce.

Vår lösning integrerar med din existerande säkerhets och autentiseringsuppsättning och justeras dynamiskt efter användarrättigheter och val.

Kontakta oss

Stretch Qonnect. Products & Solutions

Datadriven försäljning

Efterfrågan på skiftningar och möjligheter att utnyttja olika varianter på marknaden kräver direkta insikter om kunder, köpbeteenden, produkter, försäljningsprestanda och trender. Att veta vilka kanaler säljare, kunder, produkter och tjänsteprogram som presterar – och vilka som inte gör det – ger enorma konkurrensfördelar om data gömd i Salesforce och andra system kan utnyttjas fullt ut.

Vår lösning kan ge dig en komplett 365-vy av din pipeline, territorium, vinst/förlust, möjligheter och konkurrens.

Typiska use cases:

  • Förbättra kundinriktning
  • Fångar bättre upp korsförsäljning och merförsäljningsmöjligheter
  • Förbättra förberedelserna och effektiviteten i kundinteraktionen
  • Förbättra insikten för din pipeline
  • Optimera rabatter och förhandlingar

Integration av försäljningsdata med interna system som (ERP, DW, Google Analytics, etc.)

Kontakta oss

All din data till hands

Vi arbetar med den ledande analysplattformen, Qlik Sense som tillåter dig lägga till data från vilken källa som helst, normalisera den för att passa ditt affärssystem och skapa en fantastisk instrumentpanel. Denna instrumentpanel kan anpassas till vilken skärmstorlek som helst och enkelt bäddas in i Salesforce.

En riktigt säker och enkel användarupplevelse

När vi integrera med Salesforce-variabler kan vi möjliggöra dynamiskt fokus samt integrera med din befintliga säkerhets och autentiserings uppsättning. Du kan till exempel ha hela transaktionshistoriken för alla dina kunder och produkter tillgängliga i en enda instrumentpanel. Men för en anställd är vyn begränsad och de kan bara se den data de har rättigheter att se. När du väljer en specifik kund kommer instrumentpanelen automatiskt att anpassa sig till ditt val och endast visa relevant data för just den kunden.

Integrera varhelst data behövs

Lösningen kan bäddas in varhelst i Salesforce där du behöver datadrivna beslut som ska fattas. Bädda in dina instrumentpaneler på kundsidor, kampanjer eller var du vill på Salesforce plattform.

Contact us

Kontakta oss