Stretch Qonnect

Om oss

Vi är Stretch Qonnect, en modern BI-partner fokuserad på att ge beslutsfattare bättre insikt med hjälp av datadrivna beslut. Vår grupp av erfarna experter erbjuder rådgivning och implementeringstjänster till företag och organisationer som vill effektivisera och få större insikt i sin verksamhet med hjälp av analys – budget och prognos och data managementverktyg.

Våra tjänster är heltäckande för din verksamhet genom att identifiera värdefulla analytiska use cases, utveckla rätt datadrivna strategier, implementera modern BI-infrastruktur och integrationer, designa snygga dashboards, utbilda dina anställda och mycket mer.

Stretch Qonnect är en certifierad Qlik Elite Solution Partner. Vi förser våra kunder med expertlösningar producerade av certifierade konsulter samt säljer vår egen linje av Qlik-produkter som används över hela världen.

Stretch Qonnect är en del av Stretch Gruppen, som består av totalt 17 företag med flera kontor i Danmark, Sverige och Norge. Stretch Qonnect har kontor i Danmark och Sverige, men vi hjälper Qlik-kunder över hela världen.

 

Stretch Group Kontakta oss

Nyfiken på att bli en del av vårt team?

Vi letar alltid efter nyfikna och skickliga människor som vill bli en del av vårt team. Är du bra på att jobba med data och letar efter nya möjligheter på ett företag där du kan utveckla dina färdigheter samtidigt som du löser spännande analysprojekt? Kontakta oss för att få chansen att gå med i vårt danska eller svenska team!