Stretch Qonnect. Products & Solutions

Automatiserad och paketerad Qlik Sense SaaS migration, av Stretch Qonnect

Intresset för att flytta från on-prem lösningar till molnet fortsätter öka. Med denna efterfrågan har vi på Stretch Qonnect valt att möta marknaden genom att förenkla processen.

Vi på Stretch Qonnect strävar efter att vara proaktiva och med våra Qlik experter och utvecklare strävar vi alltid efter snabbare och bättre lösningar åt våra kunder för att de skall nå sina mål på ett så tidseffektivt sätt som möjligt.

För att kunna spara tid och arbeta på ett strukturerat sätt har vi byggt ett script för att kunna migrera så smidigt som möjligt från Qlik Sense till Qlik Sense SaaS. Med hjälp av en kollektion av PowerShell Scripter kan denna manuella hantering automatiseras in i Qlik Sense SaaS genom Qlik CLI – command line interface.

 

 

 

Hur?

I stället för att manuellt “hårdkoda” funktioner in i script, har vi automatiserat processen. Vår process är från start till mål en klar och strukturerad linje för att underlätta och göra det enkelt för såväl kund som för teamet som handhar migreringen att kontrollera att rätt information finns med i migrationen

Varför?

Vi har anammat konsten att hinna göra dubbelt så mycket på halva tiden och som vi alla vet – tid är pengar.

Låter detta intressant eller ni önskar att veta mer om denna process, kontakta oss här.

Kontakta oss

 

 

Kontakta oss