Data Management

Data Management av Stretch Qonnect

Gör det enkelt att hitta data, förstå och använda med modern datahantering.

Vi älskar data. Ju mer data desto bättre då det ger oss möjlighet att använda data inom flera områden i vårt beslutsfattande och med högre precision. Men i takt med att datamängderna ökar så ökar också kraven på god datahantering för att omvandla denna data till affärsvärde. Datahantering är konsten att göra data enkelt att hitta, förstå och använda utan att behöva kompromissa med säkerheten.

När datahantering fungerar bra betyder det att man lägger mindre tid på att hitta data och förstå det. Mindre tid på att utföra ETL-processer och färre diskussioner om vilken version av sanningen som är korrekt och färre säkerhetsöverträdelser. Det innebär att där finns mycket mer tid för analys och användning av data för att göra skillnad.

Stretch Qonnect kan hjälpa dig att lyckas med din datahantering.

Boka ett möte

Modern Data Management

Stretch Qonnect kan hjälpa dig att bygga ett säkert lager för stora mängder data som ditt företag behöver för analys vilket ger dina datakonsumenter en enda plats att både hitta, förstå och använda data från alla underliggande datakällor.

Vårt mål är att hjälpa dig att skapa en förenklad bild av all din data. Att handla data bör vara lika enkelt som att handla på alla moderna webbplatser, oavsett datakälla.

Metadata är centralt för vår strategi för modern datahantering. Metadata används för att strukturera, dokumentera, säkra och hantera datainsamling, så att du kan skapa en välstyrd datamarknad.

När vi är klara får datakonsumenterna i din organisation on-demand åtkomst till anpassad data via en data marketplace, som är en integrerad och säker företagsdatakatalog.

Data On-Demand

Med vår datakataloglösning tillgängliggörs data för olika konsumenter så som analytiker och applikationer då den är sökbar och tillgänglig för konsumtion.

Återanvänd och samarbeta

Genom att bevara och katalogisera nya datamängder och dataförberedande flöden när de genereras, ger vi dina användare möjlighet att återanvända och bygga på tidigare skapade tillgångar på marknaden. Större återanvändning sänker datakostnaderna och påskyndar leverans av ny data till dina datakonsumenter

Enterprise-Grade

För att din marknadsplats ska kunna vara skalbar måste företagspolicies som till exempel dataskydd och lämplig användning alltid vara på plats. Vår metod möjliggör användning av metadata för att fånga upp, genomdriva och övervaka datapolicies och användning från det att data kommer in på din marknadsplats.

Boka ett möte


Kontakta oss