Stretch Qonnect. Products & Solutions

Budget och prognoser

Budget och prognoser av Stretch Qonnect

Vill du optimera din planering, budget och prognoser inom finans, försäljning, personal, upphandling eller andra avdelningar?

På Stretch Qonnect kan våra experter hjälpa dig att skapa moderna enterprise performance management-lösningar som hjälper din avdelning att planera bättre för framtiden.

Vi jobbar med first-class software som kommer att förändra din planeringsprocess med kortare budgetcykler, mer exakta planer och djupare insikter. Moderna enterprise performance management-lösningar hjälper användare inom alla avdelningar från ekonomi till försäljning att skapa integrerade planer och rapporter baserade på samma datamodell.

Stretch Qonnect – Din partner vid planering och prognoser.

Boka ett möte

Kom igång med en modern planeringslösning

Stretch Qonnect är din personliga planering och prognospartner. Vi erbjuder end-to-end konsult och implementeringstjänster för Enterprise Performance Management projekt av alla storlekar.

  • Strategitjänster för Enterprise Performance Management
  • Planeringslösningsdesign
  • Implementering av lösningar
  • Arkitekturdesign
  • Uppsättning av datasäkerhet
  • Dataintegration och modellering
  • Optimering av visuell analys och UI-design

För oss är inget projekt för stort eller för litet. Våra kunder sträcker sig från implementering av kompletta planeringsplattformar för några av de största företagen i världen till att hjälpa finansavdelningen hos en liten lokal leverantör med att digitalisera sina FP&A.

 

Boka ett möte

Jedox | Enterprise Performance Management

Jedox programvara för hantering av prestanda effektiviserar planering, budgetering och prognoser för din ekonomi, försäljning, personal, inköp och andra avdelningar.

Den integrerade programvaran ger tillförlitlig data, insikter och vägledning till alla i ditt företag. Jedox levererar allt: Self-service budgetering, planering och prognoser kombinerat med intuitiv analys och BI dashboards i en integrerad mjukvaruplattform.

Börja omvandla dina kalkylblad till en Enterprise-lösning med en snabb databas, kontrollerad åtkomst, arbetsflöden, enkel dataintegration och stora möjligheter för analys och rapportering.

 

Läs mer

Kontakta oss